Gegratineerde pastaschotel met zalm

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 20-02-2001

Een lekkere pastaschotel

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr.zalmfilet
sap van 1 citroen
250 g macaroni
1 flesje Maggi Vloeibare Bouillon Italiaanse kruiden
400 g Italiaanse roerbakgroente
2 eetlepels olijfolie
2 vleestomaten, in blokjes
1/8 l (halfvolle) slagroom
2 eetlepels Parmezaanse kaas


Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Snijd de vis in blokjes van 2 cm, bedruppel met citroensap en laat even intrekken
Kook de macaroni beetgaar, giet af en roer er 1/2 eetlepel Maggi Vloeibare Bouillon Italiaanse kruiden door.
Roerbak de groenten in hete olijfolie tot ze zacht beginnen te worden. Doe terug in de pan en roer er ? eetlepel Maggi Vloeibare Bouillon Italiaanse kruiden door
Schep de groenten,tomaat en vis door de macaroni en doe over in een met olijfolie ingevette ovenschaal
Roer de Parmezaanse kaas door de slagroom, verdeel over de macaroni
Laat het gerecht in 20 minuten licht gratineren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten