1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Marinade

Marinade

  • Indonesisch, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-02-2001

Ingrediënten


Ketjap manis,tomatenketchup,knoflook(verse)suiker of suikerstroop,sambal of chilisaus



Deze marinade gebruik ik voor bijna alle Indonesische vlees gerechten. Ik heb hem geleerd in een Indonesisch restaurant waar ik gewerkt heb als ober

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak van alle ingredienten een glad sausje.
Van de Ketjap doe ik meestal een flinke scheut en de ketchup 2 of 3 klodders.Koken doe je op gevoel en deze marinade is daar een goed voorbeeld van!!

Serveertip

Door verschillende kruiden toe te voegen kun je de smaak be?nvloeden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van j-p


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van j-p
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top