400 gram Gehakt, 2 uien, zilvervliesrijst 400gr, 1 blik perziken, 2 kleine blikjes tomatenpuree, Ketjap(Manis), Sambal Oelek.
Pilaf gerecht , snel en gemakkelijk met zilvervliesrijst en perzikstukjes
Uien snijden, perziken laten uitlekken en sap opvangen.
Uien bakken tot ze glazig worden.
gehakt(gekruid) toevoegen even lekker los bakken, bij het gehakt en uien de tomatenpuree toevoegen en twee eetlepels ketjap en 1 theelepel puntje sambal en tot slot de sap van de perziken toevoegen.
Dit even rustig laten koken tot de saus een beetje begint te binden.
In tussen de rijst koken op de manier die u zelf het lekkerst vind.
Bij dit alles komt de perziken die tegelijk met de pilaf en rijst genuttigd kan worden.
ArualB 07-02-2016
Ik doe er zelf nog een bakje champignons door. Sperziebonen zijn er lekker bij.
kimhendrikx 07-02-2016
Was erg lekker! Iemand nog tips voor groente voor erbij?
parel62 01-09-2014
Deze maak ik met kipfiletstukjes HEERLIJK !
evdk 09-05-2012
simpel en snel...... heb koude gekookte rijst bij het gehakt meegebakken, ook wat nasikruiden en de perziken in stukken er op het laatst bijgedaan.... was lekker...groet, eef
visscher1950 11-01-2004
Hallo,
heb het recept ooit eerder gehad, niet van jou hoor, maar van een buurvrouw.
Was het kwijt, en zie daar hier is het. Bedankt en groetjes van Leny