1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Kabeljauw
  5. Viskoekje Van Kabeljauw

Viskoekje Van Kabeljauw

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2001

Ingrediënten


3 middelgrote aardappelen samen 250 g
1 eetlepel boter
200 g kabeljauwfilet
1 dl witte wijn
enkele blaadjes verse of 1 theelepel gedroogde basilicum
1 ei
zout
peper
worcesterhiresaus
50 g boter



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De aardappelen koken, afgieten en fijnstampen. De boter erdoor roeren en af laten koelen. De kabeljauwfilet in de wijn pocheren, uitlekken en fijnsnijden. De basilicumblaadjes fijnhakken en met het ei door de aardappelpuree mengen. Op smaak maken met peper, zout en worcestershiresaus. Van de vispuree 4 gelijke balletjes vormen en deze platdrukken. De koekjes in de boter in ? 5 minuten rondom bruin bakken. Serveren met pittige tomatensaus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pilorus


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pilorus
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top