1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gebakken Rode Poon

Gebakken Rode Poon

Door: pilorus

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2001

Ingrediënten


? 1 kg rode poon
zout
peper
4 eetlepels bloem
zonnebloemolie
1 citroen
1/2 bosje krulpeterselie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De poon (laten) schoonmaken en goed droogdeppen met keukenpapier. De vissen inwrijven met zout en peper en 15 minuten laten intrekken. De olie verhitten tot er damp afkomt. De poon door de bloem wentelen; het teveel afschudden. De vissen rondom bruin en gaar bakken in ? 10 minuten, daarna laten uitlekken. De poon op een verwarmde schaal leggen en garneren met citroenpartjes en de fijngehakte peterselie.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pilorus
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top