Visbrochetten Met Kreeftensaus

  • Belgisch, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-02-2001

Deel dit recept

Ingrediënten
kabeljauw, zalm, scampis,olie,look, kreeftensoep en room, stokbrood ( kan ipv kabeljauw en zalm diepgvroren zalm- en kabeljauw blokjes nemen)evnt. ook coquilles
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
brochettenspietjes

Bereidingswijze

op ieder spie een blokje kabeljauw, blokjes zalm, scampi, coquille afwisselend steken tot spietje vol is.Als alle spietjesklaar zijn schikken op ovenplaat en instrijken met olijfolie gemengd met geperste lookteentjes
laten gaar worden onder de grill in de oven.
ondertussn doos kreeftensoep verwarmen en afwerken met room.

Serveertip

spietjes opdienen op blaadje sla overgoten met kreeftensaus en stukje stokbrood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten