1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Visbrochetten Met Kreeftensaus

Visbrochetten Met Kreeftensaus

Door: chrin

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-02-2001

Ingrediënten


Kabeljauw, zalm, scampis,olie,look, kreeftensoep en room, stokbrood ( kan ipv kabeljauw en zalm diepgvroren zalm- en kabeljauw blokjes nemen)evnt. ook coquilles


Verder heb je nodig


Brochettenspietjes


Ontdek meer:

Bereidingswijze

Op ieder spie een blokje kabeljauw, blokjes zalm, scampi, coquille afwisselend steken tot spietje vol is.Als alle spietjesklaar zijn schikken op ovenplaat en instrijken met olijfolie gemengd met geperste lookteentjes
laten gaar worden onder de grill in de oven.
ondertussn doos kreeftensoep verwarmen en afwerken met room.

Serveertip

Spietjes opdienen op blaadje sla overgoten met kreeftensaus en stukje stokbrood



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chrin
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top