Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. pompoenbrood

pompoenbrood

Door: jambalaya

  • Internationaal
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 17-02-2001

Ingrediënten


200 gram volkorenmeel, 175 gram bloem, ongeveer 175 gram stevige pompoenpuree aangevuld met 50 gram water, een vrij flinke scheut olijfolie, 5 gram zout, 5 gram suiker en 5 gram gedroogde gist.Erg lekker is nog ongeveer 40 gram gemengde zonnebloem- en pompoenpitten erbij.Ook heel lekker is een klein beetje pronencaalse kruiden erdoor maar dat doet het eigenlijk in meer brood goed.


Verder heb je nodig


Broodmachine


Een erg lekker maar vrij compact zoet brood

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe alles in de broodmachine behalve de gemengde pitten en stel het programma in op volkoren. Na de eerste piep de pitten erbij en dan gewoon de machine zijn werk laten doen.

Serveertip

Het brood is heel zacht van smaak en kan heel goed samen met heel pittig beleg of heel scherpe oude kaas.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jambalaya
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top