1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Knoflooksoep

Knoflooksoep

  • Mediterraan, Soep
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-02-2001

Ingrediënten 4 personen


roomboter (ca.50 gr.), bloem, knoflook ( half bolletje), kippenbouillon (ca 1,5 l., saffraan (paar sliertjes), marjolein (naar smaak,nootmuskaat en een goeie scheut sherry.



Als je tegen commentaar over knoflook-adem kan...

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de roomboter zachtjes in de pan en pers er de tenen knoflook in. Voeg zoveel bloem toe totdat dit een samengekleefde vorm wordt, laat deze enkele minuten garen-op een ZACHT vuurtje. Voeg beetje bij beetje de kippenbouillon (met de saffraan) toe mbv een garde, zodat er geen klontjes ontstaan.Laat het even goed binden en maak het af met wat marjolein en nootmuskaat en sherry.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top