1. Home
  2. Recepten
  3. Fruit
  4. Perzik
  5. pilaf

pilaf

  • , Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 11-09-1998

Ingrediënten 4 personen


500 gram runderpoulet,
1 groot blik perziken,
1 groot blik tomatenpuree,
2 teentjes knoflook,
1 theelepel sambal,
1 theelepel ketjap,
1 theelepel tomatenketchup,
1 grote ui,
chilipoeder, peper, zout,
pili pili (of cayennepeper),
maizena



Rundsvlees in een vrij pittige saus met rijst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

* Ui smoren met knoflook en chilipoeder, naar smaak pili pili (of cayennepeper) toevoegen.
* In andere pan vlees bruin braden, met peper en zout op smaak brengen.
* Alles samenvoegen en perziksap toevoegen, ? 1 uur laten sudderen in een dichte pan.
* Tomatenpuree erbij en even laten staan. Perziken erbij en afmaken met Maizena.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Opdienen met rijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wuzzle


Reacties (11)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wuzzle
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top