Pompoentaart Met Pecannoten

  • Banket
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
  • 3 eieren

  • 200 gr pompoenvruchtvlees

  • 200 gr suiker

  • 1 tl vanillesuiker

  • 100 ml (donkere) ahornsiroop

  • 1/2 tl kaneel

  • mespunt zout

  • 200 gr pecannoten
  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
    oven, vlaaivorm van 28 cm doorsnee.

    Voorbereiding

    Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een vlaaivorm van 28 cm doorsnee in met boter. Klop de eieren los in een grote kom en meng het pompoenvlees, suiker, de ahornsiroop, de vanillesuiker, de kaneel en het zout erdoor. Giet de massa in de voorbereide vlaaivorm en strooi de grofgehakte pecannoten erover.

    Bereidingswijze

    Zet de vorm in het midden van de oven en bak de taart in ca. 40 min. gaar. (steek een mes in het midden; als dat er weer schoon uitkomt, is de taart gaar.) Laat ze afkoelen.

    Serveertip

    Lekker met een flinke dot geklopte, gezoete slagroom.

    Dit recept is te vinden in:

    Log in om een reactie te plaatsen

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    meatteam avatar
    meatteam

    Doorsturen

    Home Recepten