jetse room

  • Belgisch, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-02-2001

Eenvoudig nagerecht uit de pensionaatkeuken

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Een halve kilo roomplattekaas, een potje room, suiker naar smaak, een doos perzikken op sap, een eigeel
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij het fruit klein en doe het in de schaaltjes. Klop de kaas met de room, het eigeel, de suiker en wat van het perziksap zodat je een diksmeuige massa bekomt, doe bovenop het fruit in de schaaltjes.

Serveertip

Je kan de suiker vervangen door een zoetmiddel. Heel koud opdienen, een variatie kan je maken met aardbeien en zoete likeur inplaats van perzikken en sap.

Laatste reacties

lindenbuck1 avatar
lindenbuck1 21-02-2001

Ik neem het mee,ben dol op roomtoetjes en dan die naam.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten