1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zwitserse keuken
  5. Freiburger fondue

Freiburger fondue

Door: margrietwilma

  • Zwitsers, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-02-2001

Ingrediënten 6 personen


Zie de Freiburger fondue op mijn pagina dat is het basis recept.
250 cl tomaten pulp( vers of uit een blik)
selderiezout en witte peper
3 kalfslapjes
zout en peper uit de molen.



Ook heel lekker om zonder vlees te maken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zie de basis fondue.
Freiburger fondue.

Bereidingswijze

Snijd de kalfslapjes in vrij fijne reepjes.
Stoom het vlees 2 min. tot het blank wordt.
Schik het vlees op borden en breng het op smaak met peper en zout uit de molen.
net voor de kaas helemaal gesmolten is, roert u de tomatenpulp er door. Kruiden met peper en selderiezout. Plaats de caquelon op een warmtebron( spiritus)!

Serveertip

Serveer de stukjes kalfsvlees en ook brood er bij. Doop dit in de fondue. Echt heel lekker ook allen met brood voor de vegetariers.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van margrietwilma
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top