1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Argentijnse keuken
  5. Lomo Saltado

Lomo Saltado

Door: jos_v_p

  • Argentijns, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-02-2001

Ingrediënten 4 personen


1 pond malse biefstuk, in reepjes gesneden
olijfolie
1 grote ui, in stukjes gesneden
2 knoflookteentjes, fijngesneden
1 of 2 pepers, fijngesneden en evnt. ontpit
2 tomaten, in blokjes gesneden
1 paprika, in blokjes gesneden
1 theel. oregano (of gehakte peterselie naar smaak)
zout en peper

frites

gekookte witte rijst



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de wok, doe er wat olijfolie in en bak de ui, knoflook, pepertjes en de paprika tot de ui bruin begint te worden.
Het vlees, de tomaten en de kruiden erbij doen en op hoog vuur snel gaar bakken.

Opdienen: leg het vlees op de frites en geef de rijst er apart bij.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top