1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tapa : gestoofde groenten uit la mancha

Tapa : gestoofde groenten uit la mancha

  • Spaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-02-2001

Ingrediënten 4 personen


Courgette, rode paprika, uien, aubergine, van elk ongeveer 200 gr - 300 gr vleestomaten - 2 teentjes knoflook - 2 el olijfolie - 2 el rode wijnazijn - suiker - cayennepeper en zout



"Pisto Manchego"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de groenten schoon en snij ze in gelijke blokjes. Pel de tomaten, haal er de zaadjes uit en snij ze in blokjes.

Bereidingswijze

Roerbak de groentemengeling (behalve de tomaten) 3 minuten in de hete olijfolie. Doe er de tomaten en de knoflook uit de knijper bij. Temper het vuur en laat 15 minuten zachtjes stoven zonder het deksel op de pan. Breng de groenten op smaak met de wijnazijn, een mespuntje suiker, een beetje cayennepeper en wat zout.

Serveertip

Serveer warm of koud.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oleebolleken


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oleebolleken
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top