Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Appeltaart
  5. appeltaart

appeltaart

Door: muisjes_a

  • Slanke keuken
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-02-2001

Ingrediënten


2 zakjes mager melkpoeder 120gr
8 lepels bloem
1 zakje back-in
4 goudreinetten
kaneel
zout
1 theelepel vanille-essence
zoetstof



Volgens E.G.A.
Een lekkere appeltaart waar je niet dik van wordt.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200?.

Bereidingswijze

Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snij de appels in schijfjes. Strooi er kaneel en zoetstof over en schud het geheel flink om. Doe de bloem, back-in, melkpoeder, zout en kaneel in een kom en mix het geheel met ongeveer 2 dl. water tot een dik deeg. Doe er de essence door. Alles in een antikleef springvorm doen, de appels erover verdelen en 1 uur in de oven bakken.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van muisjes_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top