1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Groene groenten
  5. Groene Groenten

Groene Groenten

  • Fusion, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-02-2001

Ingrediënten 4 personen


200 g magere spekreepjes
1 teentje knoflook, gepeld en gesnipperd
250 g gemengde groenten (broccoli, sperziebonen, peultjes)
2 gedroogde tomaten in olie
100 g zwarte en groen olijven zonder pit
1 theelepel groene pesto genovese
1/2 ui, gepeld en gesnipperd


Verder heb je nodig


Koekenpan/wok


Groene groenten met zongedroogde tomaten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In droge koekenpan/wok de spekjes in ca. 5 minuten knapperig bakken met de pesto genovese.
Knoflook pellen en fijnhakken. Vlees uit pan nemen.
In bakvet ui en knoflook glazig fruiten en de groene groenten in ca. 15 minuten beetgaar smoren.
Gedroogde tomaat in stukjes snijden. Tomaat en olijven door de groente scheppen.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Groenten in een ovale schaal serveren en gebakken spekjes erover strooien.
Serveren met wildgerechten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van astiti


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van astiti
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top