Lunchsalade Vet Fase 1

  • Montignac, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-02-2001

heerlijk frisse salade voor lunch of als bijgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
* kwart ijsbergsla *1 stronk witlof *aantal plakjes schouderham *stukje belegen kaas *kwark *scheutje yoghurt *slakruiden *currypoeder * gekookt ei
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
*snijplank en goed mes *saladeschaal

Voorbereiding

* kook de eieren hard

Bereidingswijze

*snij de ijsbergsla en witlof in kleine stukjes *snij de ham en kaas in kleine blokjes * meng alles goed door elkaar *pel het hard gekookte ei en snij in kleine stukjes *meng de kwark met de yoghurt * doe de saladekruiden en een beetje curriepoeder door het kwarkyoghurtmengsel en meng alle ingredienten goed door elkaar.

Serveertip

je kan de samenstelling van deze salade naar believen varieren en veranderen met bv augurk, courgette, wel of geen witlof, de kruiden enz, eet smakelijk en succes met afvallen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten