1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Lunchsalade Vet Fase 1

Lunchsalade Vet Fase 1

Door: margreet_bw

  • Montignac, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-02-2001

Ingrediënten 1 personen


* kwart ijsbergsla *1 stronk witlof *aantal plakjes schouderham *stukje belegen kaas *kwark *scheutje yoghurt *slakruiden *currypoeder * gekookt ei


Verder heb je nodig


*snijplank en goed mes *saladeschaal


Heerlijk frisse salade voor lunch of als bijgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

* kook de eieren hard

Bereidingswijze

*snij de ijsbergsla en witlof in kleine stukjes *snij de ham en kaas in kleine blokjes * meng alles goed door elkaar *pel het hard gekookte ei en snij in kleine stukjes *meng de kwark met de yoghurt * doe de saladekruiden en een beetje curriepoeder door het kwarkyoghurtmengsel en meng alle ingredienten goed door elkaar.

Serveertip

Je kan de samenstelling van deze salade naar believen varieren en veranderen met bv augurk, courgette, wel of geen witlof, de kruiden enz, eet smakelijk en succes met afvallen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van margreet_bw
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top