1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Marokkaanse keuken
  5. Galia

Galia

  • Marokkaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-02-2001

Ingrediënten 2 personen


1 ui
2 tomaten
2 teentjes (of meer) knoflook
1 bosje verse koriander
400 gr. lamsvlees (of lamsgehakt, ook lekker)
een theelepel:
- saffraan
- kaneel
- komijn
- paprikapoeder
- cayennepeper
1 ei
olijfolie
boter
peper
citroensap



Galia
Galia

Prive-recept, gekregen van de kok van een klein restaurantje in Quarzazate in Marokko.
Pittig en erg lekker, authentiek Marokkaans

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vlees in olijfolie bakken, samen met uien, knoflook, kruiden, koriander en boter.
Daarna tomaten en citroensap toevoegen.
Op het laatst het ei erbij doen.

Serveertip

Opdienen met rijst of couscous.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heeresma


Reacties (17)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heeresma
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top