Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Braziliaanse keuken
  5. Braziliaanse ceviche van zeewolf

Braziliaanse ceviche van zeewolf

Door: bollekentwee

  • Braziliaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-02-2001

Ingrediënten 4 personen


700 g zeewolffilet, 2 kolfjes ma?s, 4 aardappelen (Charlotte), 8 citroenen, zout, peper, 1 Spaans pepertje (piment), cayennepeper, 2 uien, 4 stengels bleekselderij



Ontdek meer:

Bereidingswijze

De filets onder stromend water spoelen, droogdeppen en in dunne reepjes van 1 a 2 centimeter of in kleine blokjes snijden. Het sap van de citroenen of limoenen door de kruiden, de ui en de selderij roeren en de vis erdoor mengen. Alles afdekken en minstens 3 a 4 uur laten marineren op een koele plaats.

Serveertip

Een grote ovale schotel nemen, de randen versieren met sla, de vis in het midden leggen en overgieten met de saus. Ook de gekookte ma?skolven en aardappelen op de schotel leggen. Indien mogelijk zoete aardappelen gebruiken, zoals in Brazilie, vanwaar dit recept afkomstig is.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bollekentwee
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top