1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Portugese keuken
  5. Cake
  6. Cake Toets

Cake Toets

  • Portugees, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-02-2001

Ingrediënten


* 1 blik perzikken
* 1 roombotercake
* 3 lepels custard
* half liter melk
* 1 pak slagroom
* port naar smaak


Verder heb je nodig


* grote schaal om het gerecht in op te maken
* kleinere schaal om het perzik/portmengsel te maken


Een portugees toetje, het is even wennen, maar als je het geproefd hebt, wil je meer

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

* sap van perzikken in schaal doen
* port naar smaak toevoegen
* perzikken in kleine schijfjes snijden
* custard maken van het poeder en de melk (klein beetje suiker toevoegen)

Bereidingswijze

* plakjes cake door het perziksap-/portmengsel halen
* laagje cake in een schaal leggen
* laagje perzikken
* laagje van de custardpudding
* enz.
* af laten koelen en in de koelkast zetten

Serveertip

* koud serveren
! pas een half uur voor het gerecht gegeten wordt de slagroom kloppen en erover heen scheppen!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mnqdip


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mnqdip
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top