500 gr bloem, 200 gr zachte boter, 30 gr gist opgelost in lauwe melk en suiker, 6 eieren, waarvan het wit tot sneeuw geklopt, 3/4 ltr lichtjes lauwe melk, en zeker geen zout!
Wafelijzer
Superlekker met verse room en aardbeitjes!">
De gezeefde bloem in een kom gieten, kuiltje maken, hierin lauwe melk gieten en goed mengen, de eierdooiers toevoegen, daarna de zachte boter, daarna de gist en tenslotte de stijf geklopte eiwitten toevoegen.
Minstens 3/4 uur laten rijzen
De aangegeven hoeveelheid is voor ongeveer 30 wafels
portoalegre 18-02-2001
Lynneke,
Alvast bedankt voor je recept, ik ga het uitproberen. Je pagina is super interessant..zo te lezen zijn er heel wat lekkere dingen van de belgische keuken te vinden bij jouw recepten.. Stuur me nieuws als je nog wat hebt over wafels...Dag..
portoalegre 18-02-2001
Lynneke,
Alvast bedankt voor je recept, ik ga het uitproberen. Je pagina is super interessant..zo te lezen zijn er heel wat lekkere dingen van de belgische keuken te vinden bij jouw recepten.. Stuur me nieuws als je nog wat hebt over wafels...Dag..