1. Home
  2. Recepten
  3. Scandinavische keuken
  4. aarhus-sneetje.

aarhus-sneetje.

Door: alleybassey

  • Scandinavisch, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-02-2001

Ingrediënten 1 personen


1 1/2 theelepel boter. 1 sneetje witbrood. 1/2 hardgekookt ei. 1 eetl.remouladesaus.1 tomaat. 3/4 thl.witte peper.2 reepjes gaffelbitter. 3/4 thl. kaviaar.



Een heerlijk lunchgerecht wat ik van mijn schoonzus uit Denemarken heb gekregen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook het ei in 10 min. hard.

Bereidingswijze

Beboter het brood. Maak de eierdooier fijn en roer er de remouladesaus door, vul het eiwit ermee.Snijd de tomaat in plakken en schik deze op het brood,strooi er peper over en leg de gaffelbitter erop. Garneer het ei met de kaviaar en zet het midden op het broodje.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alleybassey
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top