1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Vitello tonnato

Vitello tonnato

Door: resia

  • Montignac, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-02-2001

Ingrediënten 2 personen


125 g kalfsrollade [vleeswaar],
5 el mayonaise zonder suiker,
75 g tonijn [blik], uitgelekt,
2 ansjovisfilets,
zout en peper,
1 el fijngesneden basilicum,
1 el kappertjes, uitgelekt.



Montignac-recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kalfsrollade over 2 borden verdelen. Mayonaise met tonijn en ansjovis tot glad mengsel pureren. Mengsel eventueel met zout en peper op smaak brengen. Basilicum erdoor roeren en saus over vlees schenken.

Serveertip

Met kappertjes garneren.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van resia
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top