Lintpasta Met Groenten En Eitjes

  • Internationaal, Tussengerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-02-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g lintpasta,
200 g roosjes van broccoli,
2 in blokjes gesneden courgettes,
1 in ringetjes gesneden preistengel,
1 in blokjes gesneden wortel,
1 in stukjes gesneden rode paprika,
verse basilicumblaadjes,
3 eieren,
50 g parmezaanse kaas,
olijfolie,
peper en zeezout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de broccoliroosjes beetgaar in licht gezouten water. Giet ze daarna af en laat ze uitlekken. Doe een flinke geut olijfolie en een pan en roerbak hierin de courgette, de prei, de paprika en de wortel. Voeg er op het einde, als ze bijna gaar zijn de broccoliroosjes toevoegen. doe er dan met de hand gescheurde basilicumblaadjes bij en breng alles op smaak met wat zeezout. klop ondertussen de eieren los met wat parmezaanse kaas. kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water, giet deze dan af, even laten uitlekken en doe deze dan bij de groenten; Doe er de losgeklopte eieren bij en roer alles voorzichtig door de gebakken groenten met de pasta, nog wat bijkruiden met wat peper en serveer direct.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten