1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Griet met peertjes

Griet met peertjes

Door: bollekentwee

  • Belgisch, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-02-2001

Ingrediënten 4 personen


800 g grietfilet, 4 peren op stroop (gehalveerd), 1 eierdooier, 1 dl room, 1/2 eetlepel dragon (fijngehakt), 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), 1/2 citroen, peper, zout



Ontdek meer:

Voorbereiding

De visfilets afspoelen en droogdeppen. De peren goed laten uitlekken. In elke grietfilet een halve peer rollen en de visrolletjes in een beboterde vuurvaste schotel schikken.

Bereidingswijze

De eierdooier loskloppen met de room en het sap van de citroen, de dragon en de peterselie toevoegen, kruiden met peper en zout. Het mengsel over de visrolletjes gieten. De ovenschotel afdekken met aluminiumfolie en gedurende 20 a 25 minuten in de oven (275? C) stoven.

Serveertip

De visrolletjes serveren op individuele borden, gegarneerd met een lepel saus en een toefje aardappelpuree.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bollekentwee
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top