Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Riefkuukskes

Riefkuukskes

Door: velfje

  • Nederlands
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-02-2001

Ingrediënten 4 personen


500 gram aardappels,1 ei,peper en zout,boter of olie



Gelderlands streekgerecht,oftewel aardappelpannekoeken

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardaappels schillen en raspen met een grove rasp

Bereidingswijze

Klop een ei los en meng dit door de aardappels,voeg peper en zout toe,laat een klontje boter of olie heet worden in een koekepan schep drie bergjes aardappel in de pan,druk ze plat zodat kleine platte koekjes ontstaan,bak deze in de hete boter of olie aan weerszijden snel bruin en krokant,laat ze uit de pan glijden en eet ze zo warm mogelijk



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van velfje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top