1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. garlic queen-saus

garlic queen-saus

  • Frans, Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-02-2001

Ingrediënten


Per persoon een ei, drie knoflooktenen en een spaans pepertje (hiermee moet je een beetje opletten wat je doet, ik had geen te straffe), citroensap, zeezout, peper van de molen, olijfolie


Verder heb je nodig


Een vijzel, een kom, een klopper


Pure en onvervalste knoflooksaus op de wijze van de apotheker!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verbrijzel de pepertjes en de drie knoflooktenen per persoon in de vijzel. Vermeng met zout naar smaak.

Bereidingswijze

Klop de dooiers van de eieren erdoor en druppelgewijs de olijfolie, op smaak afmaken met citroensap en peper van de molen.

Serveertip

Zeer goed met koud vlees en een groene salade. Ook lekker met Barbecuevlees en warme vis. De vrienden uit het Zuiden eten het gewoon op wat brood!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van broderieanglaise


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van broderieanglaise
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top