Sjalotjes In Sinaasappelsaus

  • Goedkoop en snel, Bijgerecht
  • 10-20 min.

Dit recept is zowel warm als koud smakelijk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr sjalotjes
3 sinaasappelen
15 gr boter
1 theelepel peperkorrels
1 eetlepel marmelade
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

citruspers
mes

Voorbereiding

schoonmaken en in vieren snijden van de sjalotjes
de sinaasappelen uitpersen
de peperkorrels pletten

Bereidingswijze

De boter in een pannetje smelten, daarin de in vieren gesneden sjalotjes. Glazig laten worden. Sinaasappelsap en peperkorrels toevoegen. Dit op een hoog vuur ongeveer 10 minuten laten inkoken. Marmelade erbij en even roeren. Voila, smakelijk eten.

Serveertip

Kan als bijgerecht of onderdeel van een buffet.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

g.pieterman avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten