Mexicaans gehaktbrood met chorizo

  • Mexicaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 31-01-2001
  • Mexicaans gehaktbrood met chorizo

    Mexicaans gehaktbrood met chorizo

    Mexicaans gehaktbrood met chorizo

Dit recept van een lekker pittig gehaktbrood komt uit de prachtige film Como Agua para Chocolate.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram gehakt, 200 gram chorizo in stukjes, 1 ontvelde rode paprika in stukjes, 50 gram groene olijven zonder pit in stukjes, 1 gesnipperde ui, het broodkruim van 1 witte boterham, 1 tl oregano, versgemalen zwarte peper, scheutje tabasco, zout.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten door doorelkaar. Vet met een beetje olie een bakvorm in en bak het gehaktbrood in ongeveer 50 minuten gaar.

Serveertip

Dien op met een lekkere Mexicaanse salade (zie mijn recepten).

Laatste reacties

tineke16 avatar
tineke16 16-03-2011

Ga het ook proberen! Lijkt me iets voor het weekend. Bovendien past het in mijn dr frankdieet.

bezemsteeltje avatar
bezemsteeltje 15-03-2011

Neem je recept mee,wil het eens proberen. Groetjes,Lut.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten