1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Carpaccio
  6. Vegetariche Carpaccio

Vegetariche Carpaccio

Door: lisette2

  • Vegetarisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 31-01-2001

Ingrediënten


8 kleine of 4 grote artisjok harten gaar
4 gekooktebietjes ,pesto ,gemengde salade
peccerino kaas pijnboompitjes balsanmicoazijn
olijfolie , honing , peper , zout.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak dressing van azijn , olijfolie ,honing
peper , zout

Bereidingswijze

Smeer pesto op bord snijd hier in dunne plakjes de artisjok op , hier overheen de
bietjes dun snijden. in het midden een beedje
gemengde salade , hier over de kaas en pijnboompitjes , druppel er nog wat dressing
over,even met de pepermolen er overheen.
eetsmakelijk!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lisette2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top