1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Carpaccio
  6. Vegetariche Carpaccio

Vegetariche Carpaccio

  • Vegetarisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 31-01-2001

Ingrediënten


8 kleine of 4 grote artisjok harten gaar
4 gekooktebietjes ,pesto ,gemengde salade
peccerino kaas pijnboompitjes balsanmicoazijn
olijfolie , honing , peper , zout.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak dressing van azijn , olijfolie ,honing
peper , zout

Bereidingswijze

Smeer pesto op bord snijd hier in dunne plakjes de artisjok op , hier overheen de
bietjes dun snijden. in het midden een beedje
gemengde salade , hier over de kaas en pijnboompitjes , druppel er nog wat dressing
over,even met de pepermolen er overheen.
eetsmakelijk!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lisette2


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lisette2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top