1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Rendang
  6. Nasi Goreng Rendang

Nasi Goreng Rendang

Door: frija

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-01-2001

Ingrediënten 4 personen


305 gr. langkorrel rijst
1 bakje Rendang mix (80 gr., Go-Tan)
2 pakjes Quornstukjes (a 175 gr.)
1 prei
300 gr. winterwortel
3 eetlepels olie
1 bakje Nasi goreng mix (80 gr., Go-Tan)


Verder heb je nodig


Pannen


Vegetarisch hoofdgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de rijst gaar. Breng in een pan de Rendang mix met 4 dl. water aan de kook. voeg de Quornstukjes toe en laat het afgedekt /- 20 min. zachtjes sudderen. Maak de prei en de wortel heel klein. Verhit de olie, voeg de nasi goreng mix toe en laat deze smelten. Voeg de prei en de wortel toe en bak ze al omscheppend /- 2 min. Voeg de rijst toe en bak deze al omscheppend mooi bruin en laat ze door en door heet worden. Schep de Nasi goreng op 4 borden. Schep de Quorn ernaast. Serveren met komkommer en atjar tjampoer.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van frija
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top