200 gr. suiker
250 gr. melkchocolade
150 gr. gemengde ongezouten noten
125 ml. creme fraiche (1 bekertje)
Een hartvorm.
Gekaramelliseerde suiker met room en noten en chocolade in een Valentijnsvorm.
Geen
Verwarm de creme fraiche in een steelpan.
Doe de suiker in een pan met een dikke bodem en laat de suiker al roerend op een matig vuur karamelliseren (bruin kleuren)
Voeg aan de karamel de creme fraiche toe en roer op een laag vuur tot de karamel helemaal is opgelost. Hal de pan van het vuur en voeg de chocolade (stukjes) toe en roer tot deze is gesmolten. Voeg dan de noten toe en roer alles goed door elkaar en vul de hartvorm met het mengsel.
Laat het hart ongeveer 1 uur opstijven in de koelkast. Stort het hart voorzichtig op en platte schaal.
Overal lekker bij.
alie2 10-02-2010
Nou,ik ga het dit weekend maken.groetjes Alie
superwoman26 23-02-2002
Je hele keuken zit onder de chocolade en alles plakt van de suiker, maar deze "fudge"(zoals dat in Amerika heet) is echt heerlijk! Wel erg zoet, dus gooi er wat minder suiker in als je daar niet van houdt!
louisewolbert 08-02-2002
Die gaat mee naar m,n pagina.
Wow, moet wel heel erg lekker zijn.
Bedankt!
Louise.
bibi42 05-02-2002
lijkt mij zalig
bibi42 05-02-2002
lijkt mij zalig