Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Dillie-Mosterdsaus

Dillie-Mosterdsaus

Door: schoolchild

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-01-2001

Ingrediënten 4 personen


3 eetlepels azijn.
5 eetlepels suiker.
7 eetlepels donkere gladde mosterd.
4 eetlepels fijngehakte dille.
1 dl olie.



Dit is een saus voor bij gemarineerde rauwe zalm 'gravad lax'

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de azijn met de suiker, de mosterd en de fijngehakte dille`. roer beetje bij beetje de olie erdoor. laat de smaken ca. 1 uur intrekken.

hoe lang het duurt.

saus voor 4 personen.
bereidingstijd: ca. 5 min
bevat per protie: 300 kilo
calorieen - vet 26 g - eiwit 2 g - koolhydraten 15 g.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schoolchild
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top