1. Home
  2. Recepten
  3. Dillie-Mosterdsaus

Dillie-Mosterdsaus

Door: schoolchild

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-01-2001

Ingrediënten 4 personen


3 eetlepels azijn.
5 eetlepels suiker.
7 eetlepels donkere gladde mosterd.
4 eetlepels fijngehakte dille.
1 dl olie.



Dit is een saus voor bij gemarineerde rauwe zalm 'gravad lax'

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de azijn met de suiker, de mosterd en de fijngehakte dille`. roer beetje bij beetje de olie erdoor. laat de smaken ca. 1 uur intrekken.

hoe lang het duurt.

saus voor 4 personen.
bereidingstijd: ca. 5 min
bevat per protie: 300 kilo
calorieen - vet 26 g - eiwit 2 g - koolhydraten 15 g.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schoolchild
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top