1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pannenkoekentaart.

Pannenkoekentaart.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-01-2001

Ingrediënten 4 personen


2 friszure appels,
1 banaan,
20 gram boter of margarine,
60 gram blanke rozijnen,
1 pak peijnenburg kapitein koek piraten pannenkoeken ( 8 stuks ),
250 gram fromage frais ( roomkaas bakje a 150 gram ),
3 eetlepels vloeibare honing ( flesje, 250 ml mellona ).



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Appels schillen, klokhuis verwijderen en in dunne plakjes snijden. In koekenpan boter verhitten en appel zachtjes bakken. Rozijnen ca 1 minuut meeverwarmen.
Appel en rozijnen uit pan scheppen en banaan in achtergebleven vet bakken. Pannenkoeken verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Met de acht pannenkoeken laagjes maken met daartussen opeenvolgend: roomkaas, appel met rozijnen, roomkaas, banaan, roomkaas, appel met rozijnen en roomkaas. Ieder fruitlaagje besprenkelen met honing.
Laatste pannenkoek bestrooien met sterrenstrooisel ( uit pak ).

Bereidingstijd ca 30 minuten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van happy2day


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van happy2day
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top