1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Andijvie Stamppot

Andijvie Stamppot

Door: evekiz

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2001

Ingrediënten 4 personen


400 gr. fijngesneden panklare andijvie
500 gr. aardappelen
1 blik perziken op lichte siroop
350 gr. shoarmareepjes
25 gr. boter
1/2 dl. melk
1 tl. cayennepeper
peper
1 zakje jus met uitjes.



Puree met andijvie,shoarma en perzik

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Perziken uit laten lekken en in stukjes snijden. Sap bewaren.

Bereidingswijze

Aardappelen koken.
Shoarma bakken. Puree maken met de melk , 1/2 dl sap , cayennepeper en peper naar smaak.Vlees andijvie en perziken erdoor.

Serveertip

Jus met uitjes klaarmaken volgens gebruiks-aanwijzing. Lekker bij de stampot.
In plaats van perziken kun je ook abrikozen nemen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van evekiz
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top