1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Andijvie Stamppot

Andijvie Stamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2001

Ingrediënten 4 personen


400 gr. fijngesneden panklare andijvie
500 gr. aardappelen
1 blik perziken op lichte siroop
350 gr. shoarmareepjes
25 gr. boter
1/2 dl. melk
1 tl. cayennepeper
peper
1 zakje jus met uitjes.



Puree met andijvie,shoarma en perzik

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Perziken uit laten lekken en in stukjes snijden. Sap bewaren.

Bereidingswijze

Aardappelen koken.
Shoarma bakken. Puree maken met de melk , 1/2 dl sap , cayennepeper en peper naar smaak.Vlees andijvie en perziken erdoor.

Serveertip

Jus met uitjes klaarmaken volgens gebruiks-aanwijzing. Lekker bij de stampot.
In plaats van perziken kun je ook abrikozen nemen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van evekiz


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van evekiz
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top