1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zalm
  5. Zalm

Zalm

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-01-2001

Ingrediënten 2 personen


1 paksoi
100 gram pijnboompitten
4 plakken gandaham
250 gram zalm in blokjes
3 eetlepels olie]1 teen knoflook
zout en peper


Verder heb je nodig


Wok


Zalm met gandaham

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Paksoi in stukken snijden
ham in stukken snijden

Bereidingswijze

Rooster de pitten in een droge wok goudbruinhaal ze eruit,doe dan de ham erin en even lekker bakkenham eruit.
doe de olie in de wok en bak de zalmblokjes met de knoflook ongeveer 4min.haal de zalm eruit en doe de paksoi erin ongeveer 2min . voeg vervolgens de zalm ,ham,pijnboompitten erbij.breng de boel op smaak met wat zout en peper.

Serveertip

Met wat rijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van obbens


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van obbens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top