1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Roggebrood met peer en gorgonzolakaas

Roggebrood met peer en gorgonzolakaas

  • Internationaal, Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-01-2001

Ingrediënten


1 kleine witlof
20 voorgesneden ronde roggebroodschijfjes
100 gr verse roomkaas
ca. 150 gr plakjes gebraden kipfilet
2 rijpe handperen
150 gr gorgonzolakaas
20 walnoot helften



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was en droog de witlof en snijd de blaadjes in stukjes. Besmeer de roggebroodschijfjes met een beetje verse roomkaas en leg op elk schijfje een blaadje witlof. Snijd de kipfilet in plakjes en verdeel deze over de blaadjes witlof. Schil de peren en snijd ze in dunne schijfjes. verdeel de peer over de kipfilet. verdeel de gorgonzola over de schijfjes peer en leg er een halve walnoot bovenop.
Bewaar het gerecht in de koelkast, tot het nodig is.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerststal


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerststal
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top