1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Fette Met Tomatenpuree

Fette Met Tomatenpuree

Door: conny2

  • Turks, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-01-2001

Ingrediënten 4 personen


20s fetta, ?1 blikje tomatenpuree, 1th. mint
?2 grote knoflooktene, 1eetlepel verse peterselie, 2eetlepels gehakte walnoten. peper naar smaak. turksbrood


Verder heb je nodig


Knoflookpers


Lekker voor op turksbrood als voorafje of als snack

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zorg dat je alle ingredienten hebt.

Bereidingswijze

Fetaa in stukjes maken, voeg dan de tomatenpuree toe( let op niet te veel) dit goed samen praken zodat het smeu?g wordt. voeg dan de walnoten, peterselie (gehakt) en de knoflook toe, roer dit goed samen. en klaar

Serveertip

Lekker met turs brood bij de borrel op een feestje of als voorgerecht. Ook lekker in combinatie met een beetje knoflooksaus.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van conny2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top