1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Biefstuk
  6. Biefstuk Uit Marseille

Biefstuk Uit Marseille

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-01-2001

Ingrediënten 4 personen


4 kogelbiefstukken, 2 eetl. wijnazijn, 3 eetl. Franse mosterd, 2 uien, peper, olijfolie



Kogelbiefstuk met een heerlijke saus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de ui in dunne ringen

Bereidingswijze

Verhit de olie in de pan en bak de uiringen glazig, roer er de mosterd en azijn door en laat alles op een laag vuur nog 10 min. sudderen, bestrooi de biefstukken rijkelijk met versgemalen peper, bak ze in half boter half olie net gaar en serveer ze met de uiringensaus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chefengel


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chefengel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top