1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Knolselderij En Tuinkers

Knolselderij En Tuinkers

  • Nederlands, Salade
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-01-2001

Ingrediënten 4 personen


1 knolselderij, 2 eetl. citroensap, 1 bakje tuinkers, 6 eetl. magere yoghurt, 1 eetl. mosterd, peper, zout, mespuntjes kerriepoeder, 1 eetl. kappertjes, bosje radijsjes.



Frisse rauwkorstsalade. Lekker voor de slanke lijn.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de knolselderij en rasp hem grof. Bedruppel met citroensap om verkleuring te voorkomen. Knip de blaadjes van de tuinkers, was ze en dep ze droog. Roer de mosterd door de yoghurt; kruid met peper, zout en kerriepoeder. Roer de dressing en de helft van de tuinkers door de knolselderij en laat een half uurtje trekken. Snijd de radijsjes in stukjes. Schik de rauwkost op bordjes en bestrooi met de rest van de tuinkers en radijsjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aysa


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aysa
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top