1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Amuse: Toscaans Soesje

Amuse: Toscaans Soesje

Door: mauritsenole92

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-01-2001

Ingrediënten 6 personen


6 soesjes (kant- en klaar, banketbakker), 2 gedroogde tomaten in olie, 50 g roomboter, 4 plakken parmaham, 12 groene asperges.



Voor 12 stuks

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kan een paar uur van te voren:
soesjes met schaartje doormidden knippen, gedroogde tomaten met staafmixer pureren en met boter gladroeren, boter verdelen over 12 halve soesjes, plakken ham in drieen snijden en in elk soesje stuk ham draperen, soesjes in koelkast zetten. Aspergepunten in kokend water met zout ca 3 min koken, met koud water afspoelen en laten uitlekken. Aspergepunten in soesjes steken, tot serveren koel bewaren.
Rest van asperges kun je in reepjes gesneden roerbakken en als bijgerecht eten of in een salade gebruiken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top