Amuse: Pasteitje Met Gorgonzola

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-01-2001

voor 12 stuks

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 el pijnboompitten, 75 g gorgonzola, 12 minipasteitjes (kant en klaar Jos Poell).
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

pijnboompitten in droge koekepan lichtbruin roosteren en direct op een bord strooien, gorgonzola in kleine stukjes snijden, elk pasteitje royaal vullen met gorgonzola en bestrooien met pijnboompitten.
oven voorverwarmen op 175 gr.

Bereidingswijze

pasteitjes in het midden van de oven 8 min verwarmen tot de gorgonzola gesmolten is.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten