1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse: Pasteitje Met Gorgonzola

Amuse: Pasteitje Met Gorgonzola

Door: mauritsenole92

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-01-2001

Ingrediënten 6 personen


1 el pijnboompitten, 75 g gorgonzola, 12 minipasteitjes (kant en klaar Jos Poell).



Voor 12 stuks

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pijnboompitten in droge koekepan lichtbruin roosteren en direct op een bord strooien, gorgonzola in kleine stukjes snijden, elk pasteitje royaal vullen met gorgonzola en bestrooien met pijnboompitten.
oven voorverwarmen op 175 gr.

Bereidingswijze

Pasteitjes in het midden van de oven 8 min verwarmen tot de gorgonzola gesmolten is.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top