1. Home
  2. Recepten
  3. Kippenlevertjes
  4. Kippenlevertjes In Gember

Kippenlevertjes In Gember

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-01-2001

Ingrediënten


200 gram verse kippenlevertjes ,
stukje verse gember van 2 cm ,
olijfolie ,
1 glaasje port ,
peper ,
zout ,



Methode Montignac vetmaaltijd fase 1

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze



Snijd de kippenlevertjes in lobben en dep ze droog met een stuk keukenrol. Schil de gember, snijd hem in plakjes en dan in staafjes. Bak de levertjes in de hete olijfolie, samen met de gember. Giet er op het laatst de port erbij en laat deze tot de helft inkoken. Kruid met peper en zout.




Serveertip

Warm opdienen met cocktailprikkers.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van denise_dene


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van denise_dene
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top