Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Boursinragout

Boursinragout

Door: kokenopwoensdag

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-01-2001

Ingrediënten 2 personen


Benodigdheden:
300 gr. kip/kalkoenfilet of 300 gr. rundergehakt (om kleine balletjes van te draaien)
bakboter/olie
1 blikje champignon creme soep (bijv. Unox)
1 pakje Boursin (met knoflook en kruiden) of slanke variatie: pakje halfvolle Paturain (Delinesse)

(eventueel verse tuinkruiden toevoegen)

Variaties:
plakjes champignons meebakken of tauge op het laatst toevoegen.


Verder heb je nodig


Koekepan/wok


Een snel en eenvoudig gerecht, wat heerlijk te combineren is met rijst (lekker licht) of pasta en een groene salade.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet in stukjes snijden of kleine gehaktballetjes draaien

Bereidingswijze

Vlees bakken in boter/olie en laten garen.
Blikje champignon creme soep toevoegen en zonder aan te lengen, door het vlees roeren tot gladde saus. Goed verhitten. Pakje Boursin in kleine brokjes verdelen over het geheel en zachtjes laten smelten.

Serveertip

Lekker met rijst of pasta en een salade



Deel dit recept

Reacties (26)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kokenopwoensdag
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top