1. Home
  2. Recepten
  3. Roomsaus

Roomsaus

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-01-2001

Ingrediënten 4 personen


1/2 liter bechamelsaus - 2 dl slagroom - citroensap



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Breng de bechamelsaus zachtjes aan de kook. Voeg er 1 dl slagroom bij en kook ze, onder voortdurend roeren, in tot 4 dl. Passeer de saus door een zeef.

Bereidingswijze

Breng ze terug op de oorspronkelijke hoeveelheid door er langzaam weer 1 dl slagroom bij te voegen en wat citroensap.

Serveertip

De saus kan men serveren bij gepocheerde vis, bij gevogelte en bij eiergerechten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rioxiann
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top