1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Pate Met Vijgen

Pate Met Vijgen

  • Spaans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-01-2001

Ingrediënten


4 verse vijgen, doormidden gesneden in plakjes van 1 a 1? cm
60 gram pate, bij voorkeur een vrij stevige leverpate, in plakken van ?cm
4 eetlepels room
takjes peterselie



Pate con brevas.
Een eenvoudige maar heerlijke tapa.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schik de plakjes vijg op een schaal. Leg stukjes pate van ongeveer dezelfde afmeting op de vijgen en zet ze vast met een cocktailprikker. Schenk de room rond (niet over) de vijgen. Garneer met peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tapas_


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tapas_
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top