Bulgursalade

  • Marokkaans, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-01-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 g bulgur
4 3/4 dl kokend water
4 el citroensap
4 el olijfolie
zout en peper
30 g rozijnen
2 tomaten in blokjes
1/2 komkommer in blokjes
1 blik Bonduelle doperwtjes en worteltjes extra fijn 212 ml
1 blik Bonduelle Franse sperzieboontjes zeer fijn 212 ml
3 el verse munt in reepjes.





Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan, schall, lepel, mesje, snijplank

Voorbereiding

Doe de bulgur met het kokende water in een grote schaal en laat deze 20 minuten staan. Maak ondertussen in een kom de dressing met citroensap, olijfolie, zout en peper. Snijd de worteltjes in kleine blokjes.

Bereidingswijze


Schep de rozijnen, tomaat, komkommer, doperwten, wortelen, sperziebonen, de helft van de muntreepjes en de dressing door de afgekoelde bulgur.

Serveertip

Verdeel de salade over 4 borden en garneer deze met de overige muntreepjes.

Lekker met gegrilde of gerookte kipfilet.

Recept van Bonduelle

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten